Jeigu norisi ko nors egzotisko, pameginkite rykliena.

* ryklienos file
* 1/3 citrinu sulciu
* kapotu svieziu petrazoliu
* du saukstai cili padazo
* vienas saukstas soju padazo
* kapoto sviezaus baziliko
* 2 skilteles trinto cesnako
Ryklienos file sudeti i stikline skarda. Beje, jei pirkote saldyta rykliena, palikite, geriausiai per nakti, ja saldytuve, kad pati atsileistu. Is visu ingridientu paruosti marinata, viska gerai ismaisyti, rykliena apipilti tuo marinatu, apdengti maistine plevele ir deti i saldytuva maziausiai vienai valandai.
Ikaitinti orkaite iki 190 laipsniu karscio. Skarda deti i orkaite, ant 3cios pakopos nuo virsaus. Kepti 3-5 minutes, tada istraukti, apipilti likusiu marinatu ir vel deti kepti 10-12 minuciu.
Rykliena galite patiekti su ryziais, arba tiesiog su darzovemis. Labiausiai tiktu paprikos, icebergo salota, agurkai. Jei truksta astrumo, kepsnius galite gardinti megiamu padazu.
Skanaus!